toujou
+47 473 28 734

Brukerstøtte for toujou-kunder

Sitter du fast, har spørsmål eller ønsker? Vi er her for å hjelpe deg.

mbl@toujou.com

toujous elementbibliotek

Mer enn bare maler: toujou gir tilgang til mer enn 150 innholdselementer – forhåndskonfigurerte komponenter du kan bruke på sidene dine. Her får du oversikt over elementer, design og funksjonalitet. Alt du trenger å gjøre er å velge.

Example: You can find all elements that contain a rich text editor via the filter function of the wizard.

Alle elementene finnes i din toujou-installasjon. Hvert element har en beskrivelseforhåndsvisningdetaljert brukerveiledning og informasjon om hvordan det oppfører seg responsivt i forskjellige skjermstørrelser.

Tekstelementer

Brødtekst, overskrifter, knapper og tekststiler. Med eller uten bilder eller spalter.

Se alle (engelsk)

Teaser-elementer

Lag teaser-bokser med bilder, tekst og forhåndskonfigurerte proporsjoner.

Se alle (engelsk)

Sitatelementer

For referanser eller uthevet tekst, med valgfrie bilder og varierende tekstjustering.

Se alle (engelsk)

Korte teasere

Forhåndskonfigurerte bokser for å presentere lenker med bilde, knapp og tekst.

Se alle (engelsk)

Medieelementer

Gjør innholdet mer interessant ved å legge inn bilder, gallerier, lysbilder og videoer.

Se alle (engelsk)

Kartelementer

Vis adresser med dine egne kart eller Google Maps, basert på kontaktinfo, adresser eller geodata.

Se alle (engelsk)

Bloggelementer

Automatiske bloggteasere for å fremheve de viktigste nyhetene dine.

Se alle (engelsk)

Widgets

Gjør nettstedet ditt mer interessant med produktoversikter eller HTML-elementer.

Se alle (engelsk)

Overskrift-element

Legg inn overskrifter av forskjellige typer og tilpass designet til dine behov.

Se alle (engelsk)

Kombinerte elementer

Tekst i kombinasjon med innholdskort, bilder eller sitatelemeter.

Se alle (engelsk)

Navigasjon på siden

Gjør det lettere å finne frem ved å bruke innholdsfortegnelse. Konfigurer manuelt eller automatisk.

Se alle (engelsk)

Skillelinje

Strukturer innholdet ved hjelp av en skillelinjer.

Lær mer (engelsk)