toujou
+47 473 28 734

Brukerstøtte

Slik bruker du toujou

toujou inneholder verktøyene du trenger for å få nettstedet ditt i gang. Med våre bruksanvisninger og guider kan du oppdatere kunnskapen din om hvordan du bruker toujou.

Bruk vår konfigurer toujou-seksjonen for å se hva du må huske på når du konfigurerer nettstedet ditt. La deg inspirere av det omfattende elementbiblioteket og presenter innholdet på best mulig måte.

Prøv det nå gratis, behold alle innstillinger!

Ikke en kunde ennå? La oss vise deg hvorfor du bør bruke toujou.

Be om en demonstrasjon

 

 

Bruk sjekklisten for nye nettsteder

Trinnvis veiledning i å lage unike nettsteder

GDPR, firmadesign, navigasjon, innhold, SEO, m.m.: Det er alltid noe som må gjøres. Å lage og vedlikeholde profesjonelle nettsteder er mer enn bare å velge en publiseringsløsning. For å lykkes må nettsteder være relevante og oppdateres jevnlig. Nettstedet ditt er alltid i utvikling – og det er ingen dårlig ting – i hvert fall ikke når du jobber med toujou.

Vi anbefaler å følge vår sjekkliste. Der finner du trinnene du trenger for å komme i gang med nettstedet ditt. Hvis nettstedet allerede er lansert, kan du følge den generelle guidene, veiledningen for ditt toujou-oppsett eller informasjonen om elementbiblioteket.

Uansett hvor du starter: Du kommer til å like å jobbe med toujou!


10+ trinn for å lage nettstedet ditt

1 – Kontaktdata

Juridisk merknad, kontaktinformasjon, GDPR: Det er her du må være nøyaktig for å være på den sikre siden. Så ditt første skritt må være å sette og oppdatere den viktigste informasjonen på nettstedet ditt: Hvem er ansvarlig.

Se opplæring (engelsk)

 

2 – toujou-tema

Denne omfattende innstillingsmodulen lar deg angi grunnleggende preferanser for nettstedets utseende og følelse. Dette inkluderer tema, logo, font, farge, sosiale medier, analyse, databeskyttelse og overleggsinnstillinger sammen med muligheten for CSS-koding.

Se opplæring (engelsk)

3 – Sporing

Kontinuerlig overvåking av nettstedet ditt bør være en integrert del av å jobbe med toujou. Du bør imidlertid vite hvordan du bruker Google Analytics og andre nettredaktørverktøy før du takler dette området.

4 – Filer og medier

Det er her du vil lagre bilder, videoer og dokumenter. Den mest kritiske delen av denne prosessen er opprettelsen av en riktig struktur for mappene dine og nøyaktig navngivning av alle filene dine. Redaktørene dine og du vil dra nytte av en nøyaktig struktur i årene som kommer.

Se opplæring (engelsk)

5 – Rediger sider/navigasjon

TYPO3-sidemodulen fungerer som plantegningen på nettstedet ditt. Det er her du vil bestemme hovedstrukturen på nettstedet ditt og hvordan besøkende vil flytte fra ett område til et annet. Det er avgjørende at du gjør det konseptuelle arbeidet som kreves og kommer med en omfattende plan for å sikre at navigasjonen på nettstedet ditt gir mening for virksomheten din og de besøkende.

Se opplæring (engelsk)

6 – Opprette og redigere sideelementer

Innhold er konge, men sideelementer vil bidra til å gi liv til innholdet ditt. Her lærer du hvordan du arbeider med rik tekstredigereren og bilderedigereren sammen med å opprette og redigere e-postskjemaer. 

Se oversikt over opplæring (engelsk)

7 – toujou elementbibliotek

Det mest omfattende området i toujou: samlingen av alle elementene som er tilgjengelige. Skapt med fornuft, forståelse og stor oppmerksomhet på detaljer. En hylle, så å si, med alle designelementene du kan bruke til å forbedre innholdet ditt.

Se oversiktssiden

8 – Egenskaper for side

Ved å redigere sideegenskapene kontrollerer du oppførselen til enkeltsider, oppretter metadata og planlegger datoen for publisering om nødvendig.

Se opplæring (engelsk)

9 – Responsiv og mobil først

Nettstedet ditt vil mest sannsynlig bli sett oftere på smarttelefoner i stedet for stasjonære PCer. Du må sørge for at du har skjermalternativer for mobile enheter i tankene og overvåke hvordan nettstedet ditt oppfører seg på mindre enheter.

Slik sjekker du nettstedet ditt etter visningsområde (engelsk)

10 - Søkemotoroptimalisering / SEO

Med den integrerte Yoast SEO-utvidelsen kan du kontrollere nøkkelord, metakoder og sidetitler. Når trafikklysene blir grønne, vil synligheten til nettstedet ditt på nettet øke.

Se opplæring (engelsk)

Omadresserer modul

Forebygg linker som ikke fungerer. Sett opp videresendinger fra sider på det gamle nettstedet og til sidene du har laget i toujou.

Angi og behandle omadresseringer (engelsk)

Bloggadministrasjon

Blogger er bra for å tiltrekke seg og beholde lesere. Nye artikler med ferskt innhold vil også hjelpe søkemotorer med å finne nettstedet ditt.

Se opplæring (engelsk)