toujou
+47 473 28 734

Responsivt design med toujou

Klar for smarttelefon, nettbrett og datamaskin

Siden 2016 har mobile enheter tatt over som den mest brukte enheten for å søke på nettet. Denne endringen i teknologi har resultert i behovet for responsivt design for å sikre at nettstedet ditt kan tilpasse seg alle skjermstørrelser. Mobil først og responsivt design får du med toujou!

Se bra ut, helt automatisk: Nettstedet er et speilbilde av det du er og står for, derfor må det alltid se best mulig ut. Fra hastighet, og tekster til bilder. Alt må passe til alle typer enheter.


Førsteinntrykket: fordelen med responsivt design

Kong kontekst

Responsivt design trekker forbindelsen mellom optimalt innhold og optimal visning på alle skjermer. At nettstedet ditt ser bra ut på smarttelefon, betyr ikke det at det vil se bra ut når det vises på andre enheter.

Eksempel: Vårt mål på denne siden er at du skal bestille en toujou-demo. Vi har laget en infoboks for å oppnå dette målet: «Prøv gratis i dag. Behold endringene.» Vi kan bruke den for å demonstrere responsivt design.

Kontext: Text und Information gehören zusammen
Sammenheng: tekst og informasjon hører sammen

PC-design: logisk

Er du interessert i responsivt design og fant denne siden gjennom et Google-søk? Selv med en større skjerm, er kontekst og plassering viktig. Vår innledende tekst forklarer behovet for responsiv design for alle profesjonelle nettsteder.

På stasjonære datamaskiner og de fleste bærbare datamaskiner, finner du vårt tilbud om å teste toujou uten forpliktelser, rett ved siden av introduksjonsteksten. Dette er logisk og effektivt. For å øke salget ønsker vi at den er synlig rett ved siden av introduksjonsteksten.

Inhaltlicher Kontext bleibt auf großen Bildschirmen gewährleistet
Innholdskontekst er garantert på store skjermer

Og med mindre plass?

Hva gjør vi med tilbudet vårt om en gratis prøveperiode hvis det ikke er nok plass ved siden av introduksjonsteksten?

Hvis det ikke er nok plass ønsker vi ikke at innholdsboksen skal være skjult eller flyttes til bunnen av siden.

Responsive Design ohne Responsive Logik und Kontext
En visuell responsiv design uten responsiv logikk vil vise innholdet ditt, men ikke som redaktøren ønsket.

Hold sammen

toujou bruker responsivt design for å sikre at innholdet vises riktig på alle enheter. Infoboksen er en logisk partner til vår innledende tekst. På små skjermer skal den vises nedenfor introduksjonsteksten.

Fordi vi hele tiden bruker responsivt design, vil innholdet alltid vises der det hører til.

Responsive Design unter Berücksichtigung von Kontext und Logik
Responsiv design med tanke på kontekst og logikk, vises alltid innhold slik redaktøren så for seg.

Slik du forventer det
– med responsiv utforming

Brukervennlighet: Hamburgerknapp, navigasjon og tekst

Responsiv design påvirker brukeropplevelsen på nettstedet ditt. I toujou bruker vi velprøvde metoder og temaer for å få nettstedet ditt til å passe til skjermen på enheten den blir sett på.

Avhengig av enheten som brukes til å få tilgang til nettstedet ditt, vil nettstedet ditt svare ved å endre brukergrensesnittet, tekststørrelse og navigasjonsvisning. På smarttelefoner bruker navigasjonen de tre linjene, eller «hamburgeren» som de kalles. Vi har tilpasset nettstedene våre slik at en rullegardinmeny for navigasjon også vises på nettbrett og større skjermer, slik at brukerne dine uansett vil kunne se og bruke innholdet på best mulig måte.

Responsivt design og SEO?

Søkemotoroptimalisering er mer enn bare nøkkelord

Responsiv design er viktig for søkemotoroptimaliseringen. Den ene kan ikke eksistere uten den andre: Presentasjonen av nettstedet ditt, tiden som brukes av de besøkende og mange andre faktorer påvirker rangeringen søkeresultatene. Uten å gå inn i detaljer: Suksess over tid og økt synlighet oppnås best gjennom riktig innhold og riktig visning uavhengig av skjermstørrelse.

SEO / Søkemotoroptimalisering