toujou
+47 473 28 734

SEO med Yoast i toujou

Søkemotoroptimalisering for økt synlighet og bedre rangering

Søkemotoroptimalisering (SEO) kan ha stor innvirkning på hvor synlig nettstedet er for potensielle kunder. Med Yoast SEO er de første trinnene mot gode resultater i Google-søk allerede tatt.

Lær om Yoast SEO i toujo (engelsk)


Søkemotorer er ikke lenger en lukket bok

Det krever ingen SEO-guruer! Du trenger ikke lenger å bekymre deg for SEO. Vi har laget en slags «innebygd» optimalisering av siden. Hver side er optimalt strukturert for indeksering for å øke sannsynligheten for topp synlighet i Google-søk.


Flere klikk på kortere tid

toujous HTML-kode følger de nyeste standardene. Det gjør også URL-er, videresending og lenker. Vi inkluderer også bransjestandarden Yoast SEO i løsningen.

Yoast gir deg grønt lys

Yoast er et av de mest brukte SEO-verktøyene sammen med Googles Search Console. Det gir klare tilbakemeldinger med et trafikklyssystem og er et viktig instrument for SEO-fagfolk. Yoast bidrar til å lage nøkkelord, utdrag og metabeskrivelser og sjekker SEO-resultatene for hver side uten at du må vente. Analysen hjelper deg også å optimalisere lesbarheten og kvaliteten på tekstene.

Pass på: SEO-verktøy løser ikke alt

Søkemotoroptimalisering er en uendelig prosess. For å øke trafikken til nettstedet ditt, er det rett og slett ikke nok å komme opp i søk. For optimale SEO-resultater må du og redaktørene dine sørge for at du hele tiden lager og publiserer relevant innhold på nettstedet. Husk at SEO bare er et verktøy for å tiltrekke potensielle kunder! Innholdet ditt må være informativt, korrekt og engasjerende for å drive salget.