toujou
+47 473 28 734

Nettsted med flere språk

Et nettsted må ofte være tilgjengelig på flere språk. Da blir informasjonen tilgjengelig for et større publikum. Dette gjelder ikke bare store, internasjonale selskaper. Små og mellomstore selskaper (leger, frisører, kjøreskoler, o.s.v.) hjelper også kundene ved å ha et flerspråklig nettsted.

Ferspråklighetsfunksjonen er gratis for toujou-nettstedet ditt. Du oversetter innholdet enkelt og praktisk til de ønskede språkene og gjør det flerspråklige innholdet ved hjelp av en språkmeny.

På denne siden Bestill flerspråklig nettside

 

Funksjoner på et flerspråklig nettsted

Alle språk til samme pris

Engelsk, fransk, spansk, tysk og tyrkisk. Du kan legge inn så mange språk du vil, uten ekstra kostnad. Kinesisk, kyrillisk, hebraisk eller arabisk er også mulig: toujou støtter også andre alfabeter og skriveretninger.

Tydelig oversikt

Med toujou kan du enkelt opprette og administrere flerspråklige nettsteder. Språklagene er klart adskilt, men kan enkelt sammenlignes side ved side. Å opprette en ny språkversjon av en side tar bare noen få museklikk.

Individuelle brukerrettigheter

Finkornede brukerrettigheter lar deg differensiere redaktørrollene. Gi tilgangs- og redigeringstillatelser for enkeltspråk, sider eller begrensedeområder på ett eller flere nettsteder. Brukerrettighetene kan styres sentralt av administratoren.

Informasjonskapsler og personvern

Du kan bestemme retningslinjene for personvern for hvert språk. toujou tilbyr GDPR-kompatible advarsler om informasjonskapsler med individuelle innstillingsalternativer. Du kan også integrere eksterne løsninger for slikt samtykke.

Språkmeny på sidene

Besøkeren kan velge språk selv. Når språket endres vises den samme siden, men på et annet språk. Språkvalget kan vises med flagg eller språknavn.

Prøv flerspråklig nettsted med toujou


Kundeeksempler med flerspråklige nettsteder


Det flerspråklige nettstedet er ikke bare nyttig for store og mellomstore bedrifter. Arkitekter, kjøreskoler og medisinske praksiser drar også nytte av denne funksjonen. Foreninger kan nå lettere ut til fremmedspråklige medlemmer.


Bestill flerspråklig nettsted

Det beste først: Det koster ikke mer. Det er samme pris for ett eller hundre språk på toujou-nettstedet. Flerspråklighet som en nettsidefunksjon er inkludert i prisen for toujou.

Hvordan får jeg et flerspråklig nettsted?

  1. Kontakt brukerstøtten og si at du ønsker et flerspråklig nettsted og hvilke språk du øsnker. 
  2. Vi konfigurerer språkene for deg. Hvis du er ny kunde, setter vi det opp i en uforpliktende toujou-demo
  3. Opprett og oversett sidene du ønsker. Les «Oversett sider» (engelsk) for å se hvordan du gjør det.

Har du flere spørsmål om flerspråklige nettsteder?

Når trenger jeg et flerspråklig nettsted?

Flerspråklighet er ikke noe som bare gjelder en enkelt bransje eller som avhenger av bedriftsstørrelse. Flerspråklighet kan være like nytting for familielegen, klubben eller kjøreskolen, som for et internasjonalt selskap. Alle har samme mål: å nå brukerne på best mulig måte. Språk bygger tillit.

Hvor mye koster et flerspråklig nettsted?

Et flerspråklig nettsted på toujou koster det det samme som et vanlig nettsted. Muligheten til å oversette til forskjellige språk er allerede inkludert i prisen for toujou-nettstedet. 

Vi dekker ikke kostnadene for å oversette innholdet på nettstedet, men det finnes profesjonelle oversettere og automatiske tjenester som Google Translate, som du kan benytte deg av.

Hvordan brukes domenene på flerspråklige nettsteder?

I utgangspunktet kan du velge mellom forskjellige domener, underdomener eller nettadresser.

Det beste er nok å ha forskjellige nettadresser på samme domene. Et eksempel på sistnevnte ville være eksempel.no, eksempel.no/de, eksempel.no/fr. Fordelen med dette er at du drar nytte av toppnivådomenet for SEO-rangeringer. For forskjellige domener må du bygge opp søkemotor-rangeringen separat for hvert domene.

For forskjellig innhold på de forskjellige nettstedene er underdomener (f.eks. de.eksempel.no) et alternativ. Ulike domener er også mulig.

Hvordan lager jeg et flerspråklig nettsted?

For å lage et flerspråklig nettsted med toujou trenger du bare å gi oss beskjed om språket du ønsker. Deretter kan du begynne å oversette med en gang.