toujou
+47 473 28 734

Personvernpolicy

Med denne databeskyttelsesinformasjonen informerer DFAU GmbH brukere og besøkende på disse nettstedene og toujou-tjenesten som er vert for formålet, typen og omfanget av behandlingen av personopplysninger. Siden disse Internett-sidene og -tjenestene stadig revideres og videreutvikles, oppdateres også denne informasjonen om databeskyttelse regelmessig. Den nåværende datainnsamlingen av alle tjenester samt bruk av tredjepartsleverandører finner du i tabelllisten på denne siden.

Dine bruksinnstillinger

Her kan du se og endre innstillingene for presentasjon av tredjepartsinnhold og sporingstjenester (hvis tilgjengelig).

Please save your settings in the data protection dialog box first.

Bruk av personopplysninger

Vi samler inn, behandler og bruker personopplysninger for å levere tjenestene våre. Omfanget av behandlingen av personopplysninger avhenger av om en bruker besøker nettstedet vårt, bruker skjemaene våre eller bestiller toujou-vertstjenesten.

Databehandling på dette nettstedet

DFAU GmbH samler automatisk inn og lagrer informasjon i serverloggfilene som nettleseren din overfører til oss. Disse er:

  • Nettlesertype/-versjon
  • Operativsystem brukt
  • URL-adresse for referent (siden som er besøkt tidligere)
  • Vertsnavn for datamaskinen som får tilgang (IP-adresse)
  • Tidspunktet for serverforespørselen

Disse dataene er ikke tilordnet bestemte personer. Disse dataene flettes ikke med andre datakilder.

Forespørsler om TYPO3-demo

Før du inngår en servicehotellkontrakt, har du muligheten til å dra nytte av et testmiljø som en del av vårt TYPO3 live demo-tilbud. Som en del av denne forespørselen samler vi inn kontaktinformasjonen din og den tilknyttede meldingen din for å kontakte deg for en demonstrasjon av tilbudet vårt. Din e-postadresse og navn vil bli brukt som innloggingsdata og systemtilgang for deg i en periode på syv dager etter vår tjenestepresentasjon. Etter syv dager vil vi ugjenkallelig slette testinstallasjonen og dataene dine neste arbeidsdag. 

Planer for tjenestehotell

Ved inngåelse av en tjenestevertskontrakt samler vi inn og lagrer dataene som er nødvendige for gjennomføringen av kontrakten. Når det gjelder selskaper, er det nødvendig å spesifisere en kontaktperson som er autorisert til å representere dem. Når vi bestiller domener, samler vi inn og lagrer dataene som kreves for registrering og overfører dem til de respektive registreringsmyndighetene, også med involvering av andre kontraktspartnere. For noen domeneutvidelser innhentes tilleggsinformasjon, for eksempel utdrag fra handelsregisteret eller kopi av identitetskort. Disse blir forespurt av våre kunder i individuelle tilfeller og videresendt til de respektive registreringskontorene eller deres kontraktspartnere.

Hvis toujou-tjenesten overtas av et annet selskap, kan informasjon om personopplysninger overføres til den juridiske etterfølgeren innenfor rammen av databeskyttelsesforskriften.

Informasjonskapsler

Internettsidene bruker såkalte cookies. De tjener til å gjøre tilbudet vårt mer brukervennlig, effektivt og sikkert. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din og lagres av nettleseren din. De fleste informasjonskapslene vi bruker er såkalte "session cookies". De blir automatisk slettet på slutten av besøket. Informasjonskapsler forårsaker ingen skade på datamaskinen din og inneholder ikke virus.

Tilgang til TYPO3-nettstedet ditt 

For å tilby tjenesten vår har vi administratortilgang til alle TYPO3-systemer som drives av oss. Disse tilgangene brukes til å utføre oppdateringer og videreutviklinger. Tilgang til det redaksjonelle nivået på nettstedet ditt brukes utelukkende i forbindelse med støtte- og opplæringsforespørsler.

Nyhetsbrev

Hvis du har abonnert på et av nyhetsbrevene våre eller har samtykket til regelmessig sending av produkt- og tjenesteinformasjon når du bruker et av kontaktskjemaene våre, har du uttrykkelig gitt oss ditt samtykke til bruk av e-postadressen din til reklameformål. Vi har logget ditt samtykke og er forpliktet til å holde innholdet tilgjengelig for henting til enhver tid. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt med virkning for fremtiden.

Høyre 

Du har rett til informasjon når som helst om dataene som er lagret om deg, opprinnelsen og mottakeren, samt formålet med databehandlingen.

Retting, sletting eller blokkering 

Du har rett til å korrigere, slette eller blokkere dine personopplysninger når som helst. For å utøve disse og andre rettigheter til registrerte, kan en registrert når som helst kontakte kontaktadressen som er oppgitt nedenfor. Vi gjør oppmerksom på at regnskapsdata lagres i ti år av skattemessige årsaker.

Kontakt

DFAU GmbH
Graf-Pückler-Limpurg-Str. 87
90768 Fürth, Tyskland

info@dfau.de

Endringer 

Vi forbeholder oss retten til å endre våre sikkerhets- og databeskyttelsestiltak hvis dette blir nødvendig på grunn av teknisk utvikling. I disse tilfellene vil vi også tilpasse vår informasjon om databeskyttelse tilsvarende. Vær derfor oppmerksom på den nåværende versjonen av vår personvernpolicy.

Tredjepartsleverandører og eksterne tjenester

NAVN     HENSIKT LEVERANDØR PERSONVERN
Google Besøksstatistikk, vertsinfrastruktur Google Ireland Limited
Gordon House, Barrow Street
Dublin 4
Irland
Leverandør av databeskyttelse
Microsoft Corporation Besøksstatistikk, vertsinfrastruktur Microsoft Corporation
One Microsoft Way
Redmond, WA 98052-6399
USA
Leverandør av databeskyttelse
Youtube / Google Youtube videoer Google Ireland Limited
Gordon House, Barrow Street
Dublin 4
Irland
Leverandør av databeskyttelse

Google Analytics

Dette nettstedet bruker Google Analytics, en webanalysetjeneste levert av Google Inc. («Google»).

Google Analytics bruker "informasjonskapsler", som er tekstfiler plassert på datamaskinen din, for å hjelpe nettstedet med å analysere hvordan brukere bruker nettstedet. Informasjonen som genereres av informasjonskapselen om din bruk av dette nettstedet, overføres vanligvis til en Google-server i USA og lagres der.

Imidlertid, hvis IP-anonymisering er aktivert på dette nettstedet, vil IP-adressen din bli forkortet av Google på forhånd i medlemslandene i EU eller i andre kontraherende stater i avtalen om Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet. Bare i unntakstilfeller vil hele IP-adressen bli overført til en Google-server i USA og forkortet der.

På vegne av operatøren av dette nettstedet vil Google bruke denne informasjonen til å evaluere din bruk av nettstedet, til å kompilere rapporter om nettstedsaktivitet og for å tilby andre tjenester relatert til nettstedsaktivitet og internettbruk til nettstedsoperatøren.

IP-adressen som overføres av nettleseren din som en del av Google Analytics, blir ikke slått sammen med andre Google-data. Du kan forhindre lagring av informasjonskapsler ved å stille inn nettleserprogramvaren din deretter; Vi vil imidlertid påpeke at du i dette tilfellet kanskje ikke kan bruke alle funksjonene på dette nettstedet i sin fulle grad.

Du kan også forhindre at Google samler inn dataene som genereres av informasjonskapselen, og relatert til din bruk av nettstedet (inkludert IP-adressen din) og fra å behandle disse dataene av Google ved å laste ned og installere nettleserpluginen som er tilgjengelig under følgende lenke:

tools.google.com/dlpage/gaoptout

Vi vil påpeke at dette nettstedet bruker Google Analytics med utvidelsen »_anonymizeIp()« og derfor behandles IP-adresser bare i forkortet form for å utelukke direkte personlig referanse.