toujou
+47 473 28 734

toujou har åpen kildekode

toujou har unike fordeler fordi det bygger på TYPO3, et profesjonelt publiseringssystem med åpen kildekode. Kombinert med intuitiv brukeropplevelse, sikkerhet og skalerbarhet, er det perfekt for alle som ønsker å vokse: både små og store bedrifter.

Ekte flerspråklighet og multisite er ikke noe du finner i vanlige nettsidebyggere. Og de låser deg gjerne inne, så du ikke kan vokse fritt. Med toujou kan du lage så mange nettsteder og språklag du ønsker. Du kan hente inn ekstern hjelp når du trenger det. Alle toujou-installasjoner kan hentes ut og drives andre steder, dermed er aldri noen ønsker for store.


Samarbeid om profesjonelle løsninger

Publiseringssystemet TYPO3 ble opprinnelig utviklet i Danmark og er basert på åpen kildekode («open source»). Det utvikles i fellesskap av mange uavhengige utviklere, som sammen tar ansvar for pålitelighet, sikkerhet og skalerbarhet. Arbeidet koordineres gjennom en forening.

Bruken av åpne standarder og deling av erfaringer har gjort at TYPO3 kan takle kravene til selv noen av verdens største selskaper. Man deler på utgiftene, og får full frihet tilbake. For deg som bruker av toujou betyr det at du er med på å støtte et demokratisk prosjekt og ikke er låst til én leverandør.

TYPO3 er åpen kildekode

TYPO3 er et publiseringssystem med åpen kildekode. Siden det er et system uten lisenskostnader, hvor alle kan delta, gir det alle andre brukere friheten til å utvikle og tilpasse systemet til sine behov. Innovasjon skjer gjennom deling og garanterer dermed kontinuerlig forbedring.

Uten kommersielle restriksjoner får brukerne friheten til å fokusere på å lever best mulig løsning for alle, fra enkeltpersoner og småbedrifter til store, internasjonale selskaper.

Takle hindringer og løs problemer

Ingen ting skal kunne stoppe deg. Løs utfordringene i frihet, i stedet for å la begrensninger skape problemer senere. Sett opp nettstedet ditt med toujou og bruk alt vi tilbyr TYPO3-nettstedet ditt. Server, sikkerhet, vedlikehold og kontinuerlig utvikling av komplekse og standardiserte TYPO3-komponenter i én pakke – dette må man kunne kalle god start!

Og hva om planene dine overgår toujou? Ikke noe problem: Ta resultatene av arbeidet med deg til din egen, separate installasjon.


toujou og TYPO3

toujou er medlem i TYPO3-foreningen og en aktiv bidragsytere til produktet. Vi er med i styre og stell og sponser gjerne TYPO3-arrangementer.