toujou
+47 473 28 734
Screenshot Website Jules Mumm

Prosjekt: Rotkäppchen-Mumm

Flytting av nettsted

Når du migrerer eller endrer innholdsstyringssystemet er det mange ting å ta hensyn til. Vanligvis kommer man i nærheten av den samme tidsbruken som ved en relansering. Designet overføres, men tilpasses også til mulighetene i det nye miljøet. Er alle nødvendige funksjoner og designmuligheter også tilgjengelige i det nye systemet?

Det er godt å ha en ekspert tilgjengelig for å forenkle prosessene. 19 nettsteder ble migrert til toujou for Rotkäppchen-Mumm. Mens det gamle nettstedet fungerte som et utgangspunkt, utførte toujou designjusteringer i samråd med de merkevareansvarlige.


Grunner til å flytte til toujou

For å gi alle de 40 merkevarenettstedene en teknisk oppdatering var det viktig å migrere dem til toujou. Dette betyr ikke å finne opp hjulet på nytt, men snarere å heve nivået.

Oppdateringer

Teknisk vedlikehold er inkludert i prisen for toujou. Utdatert teknologi og uløste sikkerhetsproblemer hører fortiden til.

Kampanjenettsteder

Administrer et hvilket som helst antall kampanjenettsteder på samme sted med toujous multisite-funksjon.

Muligheter

Å flytte til toujou er bare begynnelsen. Designjusteringer eller en fullstendig relansering er alltid bare noen få klikk unna.

Tall og fakta om flytting av nettsteder

Samarbeid siden

2020

Flyttede nettsteder

19

Måneder til lansering

2,5